LEIZI

ALE: Nyt jopa -80% | Arvioitu toimitusaika 2-5 päivää

FUNDA

Tietoa meistä

FUNDA on vuodesta 2017 saakka toiminut kotimainen vaateliike. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman niin naisten kuin miestenkin vaatteita ja asusteita. Huolellisesti valittujen brändiemme minimalistinen ja ajaton tyyli takaa sen, ettei tuotteisiimme voi kuin ihastua! Myymiimme merkkeihin lukeutuvat mm. Vero Moda, Vans, Dickies, Pieces, Noisy May sekä Jack & Jones.

Aloitimme toimintamme keväällä 2017 perustamalla kivijalkamyymälän Nivalaan. Yrityksemme taustalla on tahto tarjota muotia kaikenikäisille ja -kokoisille. Alati muuttuva muotimaailma tarjoaa meille haasteita, jotka kohtaamme tyylikkäästi ja kunnianhimoisesti. Uusimpien trendien lisäksi valikoimastamme löytyvät aina myös tutut ja turvalliset klassikkotuotteet. Myös loistava hinta-laatusuhde on aina ollut osa brändiämme.

Valikoimamme täydentyy jatkuvasti toinen toistaan tyylikkäämmillä uutuustuotteilla, joten pysyhän kuulolla! Mikäli haluat kuulla uutuuksista ja tarjouksista aina ensimmäisten joukossa, niin käyhän seuraamassa meitä somekanavissamme. Julkaisemme myös paljon erilaisia asukuvia, joista voit bongailla ideoita omaan pukeutumiseesi!

Scroll to Top